Eкономічна енциклопедія
			
			
			
			БАР
                        
рос. бар
(англ. bar, від фр. barriere — перешкода) — 1. Невелике підприємство громадського харчування (ресторан, корчма), де відвідувачів обслуговують за барним прилавком (стойкою). 2. У дилерських угодах позначається грошова сума, що дорівнює одному мільйону фунтів стерлінгів. 3. Позасистемна одиниця тиску: і бар = 10 н/м2 = 1 дн/см2 (тепер цю одиницю називають барія).
				рос. бар
(англ. bar, від фр. barriere — перешкода) — 1. Невелике підприємство громадського харчування (ресторан, корчма), де відвідувачів обслуговують за барним прилавком (стойкою). 2. У дилерських угодах позначається грошова сума, що дорівнює одному мільйону фунтів стерлінгів. 3. Позасистемна одиниця тиску: і бар = 10 н/м2 = 1 дн/см2 (тепер цю одиницю називають барія).
			Ви можете поставити посилання на це слово:
			
матиме такий вигляд: БАР
						
матиме такий вигляд: Що таке БАР
					
	        матиме такий вигляд: БАР
матиме такий вигляд: Що таке БАР

