Літературне слововживання
ОБЛАДНАННЯ , УСТАТКУВАННЯ , СПОРЯДЖЕННЯ
        ОБЛАДНАННЯ – УСТАТКУВАННЯ – СПОРЯДЖЕННЯ
        Обладнання. 1. Те саме, що устаткування 1. Вони обіцяли дати обладнання для похідної друкарні (С.Скляренко); Його \[човна\] конструкцію, обладнання, кожну деталь обмірковував Юра сам (Ю.Смолич); Петро Якимович привіз із лісу все обладнання лабораторії (В. Кучер). 2. Меблі, речі, що ними обставлено яке-небудь приміщення; внутрішнє убрання кімнати тощо. Обладнання звичайне: з правої сторони, у глибині сцени, стіл; у лівому кутку – столик з квітами (З.Мороз).
        Устаткування. 1. Сукупність механізмів, пристроїв, приладів, необхідних для чогось. Одночасно з будуванням шхуни заготовляли харчі, одяг, все внутрішнє і зовнішнє устаткування корабля (З.Тулуб); Нарешті прилад, перебудований і доповнений магнітним устаткуванням, стояв на столі (Н.Рибак). 2. Те саме, що обладнання 2. Багатство устаткування цієї низенької порожньої хатинки ще збільшував чорний коминок у кутку (О.Досвітній).
        Спорядження. 1. Сукупність предметів, пристроїв, необхідних для чого-небудь: дорожнє спорядження, рибальське спорядження, спорядження альпініста. 2. Предмети озброєння, одягу та побутового вжитку бійця, а також пристрої для їх перенесення: бойове спорядження, військове спорядження; спорядження авіаторів – комбінезони, шоломофони, окуляри, парашути.
Ви можете поставити посилання на це слово:

матиме такий вигляд: ОБЛАДНАННЯ , УСТАТКУВАННЯ , СПОРЯДЖЕННЯ


матиме такий вигляд: Що таке ОБЛАДНАННЯ , УСТАТКУВАННЯ , СПОРЯДЖЕННЯ