Великий тлумачний словник (ВТС) сучасної української мови
консервування
-я, с. Дія за знач. консервувати 1), 2).
Консервування крові — методи збереження крові поза організмом у стані її біологічної функціональної повноцінності.
Консервування органів і тканин — методи впливу на ізольовану від цілісного організму частину (тканину, орган) з метою зберегти її біологічну й функціональну повноцінність.
Консервування харчових продуктів — обробка харчових продуктів, що запобігає їх псуванню і забезпечує тривале зберігання.
-я, с. Дія за знач. консервувати 1), 2).
Консервування крові — методи збереження крові поза організмом у стані її біологічної функціональної повноцінності.
Консервування органів і тканин — методи впливу на ізольовану від цілісного організму частину (тканину, орган) з метою зберегти її біологічну й функціональну повноцінність.
Консервування харчових продуктів — обробка харчових продуктів, що запобігає їх псуванню і забезпечує тривале зберігання.
Ви можете поставити посилання на це слово:
матиме такий вигляд: консервування
матиме такий вигляд: Що таке консервування
матиме такий вигляд: консервування
матиме такий вигляд: Що таке консервування