УСЕ (Універсальний словник-енциклопедія)
КАРАМЕЛЬ
натуральний коричневий харчовий барвник, який отримують шляхом нагрівання сахарози, глюкози або інвертованого цукру; додається до пива, тіста; біла к. - цукрово-патоковий сироп, який використовується головним чином для виробництва карамельних цукерок.
натуральний коричневий харчовий барвник, який отримують шляхом нагрівання сахарози, глюкози або інвертованого цукру; додається до пива, тіста; біла к. - цукрово-патоковий сироп, який використовується головним чином для виробництва карамельних цукерок.
Ви можете поставити посилання на це слово:
матиме такий вигляд: КАРАМЕЛЬ
матиме такий вигляд: Що таке КАРАМЕЛЬ
матиме такий вигляд: КАРАМЕЛЬ
матиме такий вигляд: Що таке КАРАМЕЛЬ