УСЕ (Універсальний словник-енциклопедія)
			
			
			
			ГЛІЦЕРИН
                        
органічна сполука, алкоголь, молекула якого містить три гідроксильні групи (найпростіший тригідроксильний алкоголь); солодка на смак масляниста рідина, яку одержують, гол. чином, при виробництві мила; використовується для виробництва нітрогліцерину, алкідних смол, у фармацевтичній, косметичній та харчовій промисловості.
				органічна сполука, алкоголь, молекула якого містить три гідроксильні групи (найпростіший тригідроксильний алкоголь); солодка на смак масляниста рідина, яку одержують, гол. чином, при виробництві мила; використовується для виробництва нітрогліцерину, алкідних смол, у фармацевтичній, косметичній та харчовій промисловості.
			Ви можете поставити посилання на це слово:
			
матиме такий вигляд: ГЛІЦЕРИН
						
матиме такий вигляд: Що таке ГЛІЦЕРИН
					
	        матиме такий вигляд: ГЛІЦЕРИН
матиме такий вигляд: Що таке ГЛІЦЕРИН

